IMG_3788Marknadsföring

Marknadsföring och förståelse för marknaden är avgörande för en lyckad affär

Om din försäljning ska bli lyckad och du verkligen ska få ut det som din bostad är värd, finns det inga genvägar. Man måste lägga ner tid, engagemang och stor noggrannhet i processen för att göra detta möjligt.

Aktivitet och synlighet är otroligt viktigt

När det gäller att berätta för marknaden om att just din bostad är till salu kan man välja två olika strategier – man kan vara reaktiv, det vill säga vänta på att kunderna kommer till dig, eller proaktiv, det vill säga berätta för potentiella kunder att din bostad finns tillgänglig på marknaden. Vi på Duivens jobbar aktivt med att söka upp köpare och se till att de förstår fördelarna med just din bostad. Med vår unika marknadsföring når vi de som söker villor och lägenheter i just i det område din bostad är lokaliserad i.

I kommunikationen av din bostad är det viktigt att lyfta fram vad som är unikt och spännande med just din bostad. Vi gör därför allt vi kan för att framställa ditt objekt på det mest inspirerande och rättvisande sätt som är möjligt.

Före, under och efter visningen

Tiden före själva visningen är ofta intensiv och för oss är det naturligt att ge dig allt stöd du kan tänkas behöva för att underlätta processen. Många säljare är ofta väldigt tacksamma i efterhand för vårt engagemang. Att alltid vara påläst och ge ett positivt bemötande såväl innan, under som efter visningen är för oss på Duivens en självklarhet.


Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Mäklare Duivens AB • Sergels Väg 13 C • 217 57 MALMÖ
Telefon: 040-13 03 50 • Fax: 040-36 73 76 • E-post: info@duivens.se